Din lekfulla & genuina fotograf


För att kunna leverera genuina, lekfulla, avslappnade bilder till dig och din familj där vi har roligt tillsammans och du får fina minnen att se tillbaka på i många år framöver har jag investerat i att lära mig den lekfulla tekniken "PlayfulHeart". Förutom att ha köpt allt material som finns så har jag följt grundaren till denna teknik, Juliana Wolf Garcindo. Jag har varit med på hennes fotograferingar, deltagit i workshops och hon har personligen lärt upp mig i denna lekfulla teknik.

 

Tillsammans med den erfarenhet jag har av att ha arbetat med barn i olika åldrar i snart 30 år, som simlärare, får jag barn att känna sig både sedda och trygga, utifrån barnets behov. Känner sig barnet tryggt är det lättare att slappna av och ha roligt, vilket ger härliga bilder.

 

Har du ett eller flera barn som kan behöva längre tid och förberedelse för att bli trygg rekommenderar jag dig att välja paketet "Lekfullast" när du bokar din fotografering. Där ingår det ett möte där vi pratar om er som familj och om varje barn där du har möjlighet att beskriva ditt barn. Tiden för fotograferingen är också satt till den tid som behövs och det finns ingen stress. Ibland tar det längre tid att känna sig trygg och det är okej.

Det bästa av allt - du behöver inte tänka på att ta med några egna "mutor" då jag har en magisk väska med mig som är full av spännande lekar och saker som ser till att vi har roligt hela tiden. 
Karin Nygren

Sjuntorp

073-528 62 22